NASA: Viaţa extraterestră ar putea fi descoperită în următorii 10-20 de ani

0
189

251950_501402433207392_353843331_nExistă cel puţin 200 de miliarde de planete în galaxia noastră asemănătoare cu Pământul, iar acum oficiali de la agenţia spaţială americană NASA declară că sunt pe punctul de a descoperi viaţă într-una dintre ele.

În timpul unei conferinţe de presă care a avut loc la Washington, NASA a anunţat că umanitatea este pe punctul de a întâlni extratereştri în următorii 10 ani.

„Cred că vom avea indicii puternice privind existenţa vieţii dincolo de Pământ în următoarea decadă şi dovezi definitive în următorii 10-20 de ani”, a declarat Ellen Stofan, cercetător ştiinţific la agenţia spaţială americană.

„Ştim unde să privim, ştim cum să privim şi, în majoritatea cazurilor, noi avem tehnologia. Nu vorbim, însă, de omuleţii verzi, ci despre mici microbi”, a precizat Stofan.

„În mod cert, nu este un ‘dacă’, este un ‘când’”, a spus Jeffery Newmark, director interimar al departamentului de heliofizică de la NASA.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.