Muzeul Ţăranului Român, Certificat de Excelenţă TripAdvisor

0
1067
Muzeul Ţăranului Român
Certificat de Excelenţă TripAdvisor

Muzeul Naţional al Ţăranului Român a primit Certificatul de Excelenţă pe anul 2013 din partea site-ului de promovare turistică TripAdvisor, a anunţat instituţia de cultură printr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, ela fost recunoscut astfel “ca o atracţie turistică de performanţă, datorită turiştilor activi pe cel mai mare site de promovare turistică din lume”.

“Premiul atestă imaginea foarte bună pe care o are muzeul la nivel naţional şi internaţional. El se acordă numai pe baza opiniilor utilizatorilor TripAdvisor. Acest lucru face ca distincţia să confirme că muzeul este foarte bine situat în preferinţele turiştilor”, se arată în comunicat.

Cu o medie de 3. 500 de turişti pe lună, muzeul s-a situat anul trecut printre cele mai bune destinaţii turistice, conform TripAdvisor. El se plaseaza între primele 10% organizaţii afiliate la acest site. Este un criteriu pe baza căruia se acordă certificatul amintit, precizează MŢR.

“Ne străduim să oferim vizitatorilor o experienţă memorabilă. Acest premiu vine să confirme faptul că munca noastră a fost apreciată prin comentariile pozitive pe care le-am primit pe TripAdvisor”, afirmă Virgil Ştefan Niţulescu, directorul general al Muzeului Naţional al Ţăranului Român, citat în comunicat.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here