Muzeul Selfies cu opere de artă se va deschide în mediul online

0
205

Muzeul SelfiesO tânără din Danemarca a avut ideea de a crea un muzeu al selfies-urilor în timpul unei vizite la Galeria Naţională din Copenhaga. Atunci a realizat primul său selfie autoironic, apoi prietenii au adăugat altele. Potrivit DPA, în prezent există un întreg website pe această temă.

Ideea „Muzeului Selfies” este de a combina înclinaţia societăţii moderne si de trata cu simţul umorului aceste autoportrete. Galeria va expune unele dintre capodoperele cele mai cunoscute din artele plastice.

Curatorii potenţialului muzeu al selfies-urilor sunt provocaţi să meargă într-o galerie de artă clasică şi să facă un selfie cu o a doua cameră. Astfel va fi introdus smartphone-ul în imagine pentru ca subiectul unei lucrări de artă să interacţioneze cu telefonul.

p01qcpzj

Introducerea unui smartphone în fotografie il va face să apară în ipostaza că un personaj ţine telefonul sau reacţionează la un mesaj de pe acesta. Acesta poate schimba întreaga natură a compoziţiei lucrării clasice, mai scrie DPA, citat de Agerpres.

SELFIE

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.