Moment splendid de solidaritate la metrou

0
204

678dbb20-1d6d-11e4-bcb5-3dc47dcb1091_metrouCălătorii şi personalul de la metrou din oraşul australian Perth şi-au unit forţele pentru a-l salva pe un bărbat ce îşi prinsese piciorul în spaţiul îngust dintre vagon şi peron.

Imaginile ce ilustrează solidaritatea incredibilă a acestor oameni sunt senzaţionale şi au fost preluate de multe publicaţii online.

Bărbatul care aştepta trenul la o oră aglomerată a dimineţii a alunecat şi a rămas cu un picior blocat. Fără a sta mult pe gânduri, călătorii au coborât din vagon şi au început să împingă trenul într-o parte pentru ca pasagerul să îşi poată scoate piciorul.

O ambulanţă a ajuns la faţa locului, însă bărbatul a scăpat nevătămat.

„L-am alertat pe mecanic ca să fim siguri că metroul nu se mişcă. Apoi i-am dat jos din tren pe toţi pasagerii şi i-am organizat să împingă în acelaşi timp vagonul pentru a-l putea salva”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Transperth, pentru ABC.

374420d0-1d6d-11e4-ad24-c1f0902df6ff_metrou2

Sursa: ro.celebrity.yahoo.com

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.