Misterul numărului necunoscut, ușor de elucidat. S-a inventat aplicația care ne arată cine ne sună de fapt

0
285

aplicatie-mobil

De multe ori primim apeluri de la numere necunoscute, dar prin aplicația Truecaller acest mister poate fi elucidat de la primul bip.

„Dacă descarci aplicaţia Truecaller, nu trebuie să îţi mai faci griji cu privire la salvarea contactelor în lista de telefon, pentru că totul va fi disponibil online”, a declarat Alan Mamedi, co-fondatorul aplicației, potrivit BBC.

„Dacă primeşti un apel de la un număr necunoscut, îţi vom arăta cine este persoana, iar dacă te sună un agent de vânzări îţi vom spune şi acest lucru”, a adăugat Alan Mamedi.

Aplicaţia Truecaller foloseşte o bază de date în care sunt înregistrate, pentru moment, peste două miliarde de persoane. Pe anumite telefoane, aplicaţia Truecaller îţi va arăta numele persoanei care te apelează, locul de unde provine și chiar o fotografie a apelantului.

„Dacă primeşti un apel şi noi nu putem să detectăm persoana, atunci tu, ca utilizator, poţi să adaugi această informaţie”, a explicat Alan Mamedi modalitatea prin care utilizatorii pot ajuta la completarea bazei de date, adăugând că se colaborează cu cu furnizorii de date pentru a completa informaţiile lipsă.

În plus, aplicaţia Truecaller poate avea şi alte beneficii. Alan Mamedi a dat exemplul unei femei din India care înainte de a pleca la drum a verificat numărul șoferului de taxi pe care îl aștepta, pentru a se asigura astfel că va fi în siguranță.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.