Milionari în dolari înainte să împlinească 20 de ani. Creativitatea i-a făcut bogați

0
326
Milionari în dolari
Milionari în dolari înainte să împlinească 20 de ani
O singură idee este suficientă ca să ajungi bogat. O idee bună, venită la momentul potrivit și bine pusă în practică, căci degeaba ai idei, dacă nu ai perseverența și dedicația necesare pentru ca ele, ideile, să prindă viață. Acest lucru nu ține de vârsta omului, ci de creativitatea și proactivitatea sa. În alte cazuri însă talentul cu care i-a înzestrat Dumnezeu pe unii oameni a fost de ajuns nu numai pentru a-i face celebri, dar și pentru a le aduce o avere consistentă.

Business Insider a realizat o trecere în revistă a ideilor cu care mai mulți milionari ai lumii au ajuns foarte bogați, la o vârstă fragedă.

Jon Koon

Koon avea doar 16 ani când a început afacerea cu piese auto Extreme Performance Motorsports. A încheiat apoi o afacere cu MTV, devenind furnizorul de produse auto pentru reality show-urile lor, apoi şi-a folosit legăturile ca să colaboreze cu rapperul Young Jeezy pentru o colecţie de modă. Are o avere de 40 de milioane de dolari.

Nick D’Aloisio

La 17 ani, D’Aloisio concepuse o aplicaţie în valoare de 30 de milioane de dolari, potrivit Yahoo. A început să lucreze în programare de la 12 ani, ceea ce a dus la dezvoltarea unei aplicaţii de ştiri.

Tyler Dikman

Până să ajungă în clasa a noua, Dikman cerea 15 dolari pe oră ca să repare calculatoare. Abilităţile sale au atras atenţia directorilor companiei de management financiar Merrill Lynch. La 15 ani a început propria afacere de reparat calculatoare, Cooltronics, care i-a adus amilioane de dolari şi un loc în Topul Businessweek al celor 25 de antreprenori sub 25 de ani.

Kiowa Kavovit

Kiowa avea doar şase ani când a propus Goo Goo Boo, ideea de bandaje care se pictează pe piele, în competiţia de tip reality-show „Shark Tank”. Tânăra a primit 100.000 de dolari pentru afacere.

Madison Robinson

La 15 ani, Robinson a creat Fish Flops, un brand care iniţial vindea şlapi („flip flops”) cu design destinat tinerilor. S-a extins curând spre alte obiecte vestimentare şi chiar spre o aplicaţie. Tânăra a câştigat 1 milion de dolari înainte să împlinească 16 ani.

Justin Bieber

Singura celebritate din entertainment din această listă, Bieber se bucură de un succes notabil printr-un început anonim pe YouTube. Deşi mediatizarea sugerează contrariul, Bieber s-a dovedit a fi un bun antreprenor, implicându-se în afaceri de îmbrăcăminte, parfumuri şi altele.

Athina Onassis Roussel

Deşi există mulţi moştenitori şi moştenitoare milinari în lume, Roussel este de ţinut minte pentru că e una dintre cei mai bogaţi şi are o origine bine cunoscută. Este singurul supravieţuitor al lui Aristotel Onassis, celebru într-un timp pentru că a fost căsătorit cu Jacqueline Kennedy Onassis.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.