Mihaela Arsenescu Werner, de la Naţionalului ieşean, va fi premiată de UNITER pentru întreaga activitate

0
391

cornilaActriţa Mihaela Arsenescu Werner va primi, în cadrul Galei Premiilor UNITER, “Premiul pentru întreaga activitate”, a anunţat directorul Teatrului Naţional Vasile Alecsandri, Cristian Hadji Culea, într-o conferinţă de presă.

În acest an, în cadrul Galei Premiilor UNITER, Senatul Uniunii Teatrale acordă Premiul pentru întreaga activitate actriţei Mihaela Arsenescu Werner, societar al Teatrului Naţional Iaşi, şi regizorului Alexander Hausvater, propus de conducerea Teatrului Naţional Iaşi pe scena căruia a montat şapte spectacole.

“Sunt foarte onorată de acest premiu. UNITER mi-a dat de foarte multe ori târcoale. Pentru mine, pentru cei 45 de ani de carieră, e o mare onoare, mai ales că Teatrul Naţional Iaşi mi-a oferit partituri de excepţie. Nu există o recunoaştere mai mare decât cea a publicului. El te ridică, el te coboară. Recunoaşterea colegilor de breaslă este, însă, definitorie pentru un artist”, a declarat, în cadrul conferinţei de presă, actriţa Mihaela Arsenescu Werner.

Născută la Braşov, în septembrie 1949, Mihaela Arsenescu Werner a absolvit în 1971 Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale”. În perioada 1971-1980 a interpretat pe scena Teatrului din Craiova, din 1980 fiind artist la Teatrul Naţional Vasile Alecsandri din Iaşi. În prezent, Mihaela Arsenescu Werner este profesor universitar la Universitatea de Arte George Enescu din Iaşi.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here