Mesajul Președintelui României, domnul Traian Băsescu, cu ocazia sărbătorilor de Sf. Paşti

0
174

Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis românilor din ţară şi din străinătate, sâmbătă, o serie de urări de Paşte.

stema-pupitru-basescu1„Doresc să adresez tuturor românilor din ţară şi din străinătate urările mele cele mai călduroase cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşte. Fie ca Învierea Domnului să ne aducă împreună, în familie, şi printre cei dragi sufletelor noastre şi să ne determine să înţelegem valorile pe care trebuie să le împărţim cu toţii pentru binele comun al tuturor”, se arătă într-un comunicat al administraţiei prezidenţiale.

De asemenea, şeful statului le-a mai urat românilor multă sănătate şi împlinirea aspiraţiilor pentru o „viaţă prosperă” şi „un viitor mai bun” construit împreună.

„Vă doresc multă sănătate, împlinirea aspiraţiilor pentru o viaţă prosperă, pentru un viitor mai bun, pe care îl putem construi împreună, pornind de la valorile în care credem şi asupra cărora trebuie să reflectăm mereu, pentru a le putea asuma ca repere în acţiunile noastre”, se mai arăta în mesajul de Paşte al preşedintelui.

Pe final, acesta le-a urat românilor „un Paşte luminat de bucuria Învierii”.

Sursa: m.ziare.com

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.