La mulți ani, de Sfântul Ștefan! Mesaje, SMS-uri și urări pe care le puteți trimite celor dragi

0
187

MESAJE DE SFÂNTUL ȘTEFAN. În cea de-a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, creștinii îl serbează pe Sfântul Ștefan

Numele  Ştefan este de origine grecească – Stephanos – şi înseamnă “coroană”, “ghirlandă”, “cunună”. La noi, numele de botez sunt Ștefan şi Ștefania sau Ștefana, ori derivate ale acestora, Fane, Fănel, Fanica, Făniţă şi Fana.

Iată o listă de sugestii cu Mesaje, SMS-uri și urări pe care le puteți trimite celor dragi.

MESAJE DE SFÂNTUL ȘTEFAN

Din această zi Sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurii. Să ai multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!

Bucuria lumii toată / Zi de zi-n ușa să-ți bată / Bunul Dumnezeu să-ți dea / Tot ce îți doreșți și ai vrea!

O zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădina de flori!

De ziua ta să ai raze de soare, să ai inima plină de speranța, iar în lumea să găseșți numai fericire! La mulți ani!

Îți urez noroc, să îți găseșți pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăieșți fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune gânduri pentru tine.

Un gând bun și-o sărutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfântul Ștefan să va ocrotească / Visele să va-mplineasca! / La mulți ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ȘTEFAN

Visele și speranțele de astăzi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani, Ștefan!

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani, dragul meu Ștefan!

La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru visele tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!

O ora de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani! Toate astea pentru tine. La Mulți Ani!

Această zi să fie una minunată! Dar eu îți urez că atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul bucurie. La mulți ani!

Sărbătoarea Sfântului Ștefan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu împliniri, sănătate, fericire și succes!

Fie că fiecare rază de soare care ajunge la ține să-ți aducă succes, fericire și prosperitate! La mulți ani!

Fie că adierea vântului lin al acestei zile frumoase de iarnă să te mingie cu mirosul îmbietor al bucatelor alese iar sufletul să-ți rămână deschis către calea fericirii și împlinirilor mărețe! La Mulți Ani Stefane!

Fiecare fulg de nea să îți aducă multă iubire în suflet, sănătate, admirația celor dragi și multe dorințe împlinite! La Mulți Ani Stefane!

Sfântul Ștefan căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase că speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase!

Îți doresc multă sănătate, fericire și să ai parte numai de zile senine și însorite! La Mulți Ani Ștefan!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru ține, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La Mulți Ani, cu ocazia Sfântului Ștefan!

Îți urez toate cele bune. Să ai parte de împliniri și liniște sufletească. La Mulți Ani Ștefania.

Îți doresc o ora de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani, cu ocazia Sfântului Ștefan!

Îți urez La Mulți Ani, pentru că porți acest nume și fie că Sfântul pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară. La Mulți Ani Ștefania!

De ziua numelui tău și în orice altă zi îți urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii și să rămâi cu multe amintiri plăcute. La mulți ani Stefi!

Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să va însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ștefan cât mai frumoasă!

Citește și:

Sfântul Ștefan, serbat în a treia zi de Crăciun
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ştefan
Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ştefan. Ce să faci în această zi ca să îți meargă bine

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.