Mesaje de Sfântul Nicolae: Urări pentru cei dragi

0
400
Translate in

mesaje-sfantul-nicolae

În fiecare an, în 6 decembrie, creştinii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae.

Vă prezentăm în continuare câteva mesaje pe care le puteţi trimite de Moș Nicolae.

“Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate şi fericire şi ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat”

“O zi specială pentru un om special. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

“Pentru că astăzi este o zi sfântă pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani!”

“Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi plină de har îţi urăm un sincer La Mulţi Ani!”

“Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbători. La mulţi ani!”

“Sper ca Moş Nicolae să-ţi umple ghetuţele cu tot ceea ce ţi-ai dorit”!

“Crede în ceea ce te poate face fericit! E o tradiţie care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moş Nicolae. Gândeşte-te că este acelaşi care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulţi ani!”

“Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulţi ani, de Sf. Nicolae!”

“Îţi urez să ai o viaţă senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ţi fie curat ca zăpada. Îţi urez o zi de neuitat şi un călduros La Mulţi Ani!”

“Astăzi, de ziua ta, Moş Nicolae ţi-a adus o nuia…. păcat că nu ai fost cuminte! Multumeşte-te cu mine!”

“Sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!”

“Din 6 decembrie, în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii sunt mai buni, mai frumoşi, mai înţelepţi şi fac o gesturi minunate. Să ai parte de multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău şi să poţi împărtăşi tot ce ai tu mai bun cu ei.”

Ana Grama