Mesaje de Sfântul Andrei. Urări frumoase pe care le poți trimite celor dragi

0
977
mesaje de Sfântul AndreiZiua Sfântului Andrei marchează debutul sezonului sărbătorilor de iarnă, care vor continua cu Sfântul Nicolae, celebrat pe 6 decembrie, şi se vor încheia de Bobotează, pe 6 ianuarie.

Sfântul care i-a creștinat pe români este prăznuit, în fiecare an, pe 30 noiembrie, fiind numit „Cel dintâi chemat”, întrucât a răspuns primul chemării lui Hristos la apostolat, ziua fiind totodată Sărbătoare Naţională. Peste 700.000 de români își serbează onomastica de Sfântul Andrei.

Vă prezentăm în continuare câteva sugestii pentru mesajele pe care le puteți transmite de Sfântul Andrei.

MESAJE Sfântul Andrei. Andreea îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!

La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea, așa și tu luminezi viată mea! Te iubesc!

La mulți ani, draga Andrei! Să ai parte numai de împliniri, iar viață să îți fie o eternă sărbătoare!

Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(ă) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău și de aceea este o zi specială! La Mulți Ani!

Este doar încă o Sfântă, dar cea mai frumoasă dintre toate cele sfinte, căci este ziua ta! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani Andrei!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!

MESAJE SF. ANDREI. Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!

Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de bucurii în viață și îți urez un sincer La Mulți Ani!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum o sunt sărbătorile lângă cei dragi.

MESAJE SF. ANDREI. La Mulți Ani Andrei și mult noroc în aceasta zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!

La mulți ani! si Sfântul Andrei sa te călăuzească mereu!

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să va aducă liniște și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Un cer albastru fără nori, în calea ta sa fie, Sa ai în viață numai noroc și bucurie! La Mulți Ani!

Andreea/Andrei îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros “La mulți ani!”.

Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!

 

Ana Grama