MESAJE DE SFÂNTA MARIA. Urări de suflet pentru cei care îşi sărbătoresc ziua onomastică

0
865
MESAJE DE SFÂNTA MARIA. Urări de suflet pentru cei care îşi sărbătoresc ziua onomastică
MESAJE DE SFÂNTA MARIA. Urări de suflet pentru cei care îşi sărbătoresc ziua onomastică

MESAJE DE SFÂNTA MARIA. Urări de suflet pentru cei care îşi sărbătoresc ziua onomastică

MESAJE DE SFÂNTA MARIA. În fiecare an, în 15 august, creștinii serbează Sfânta Maria Mare (Adormirea Maicii Domnului). Peste 2,2 milioane de români îşi sărbătoresc ziua onomastică.

Vă prezentăm în continuare câteva mesaje de Sfânta Maria care pot fi trimise tuturor sărbătoriţilor din această zi.

La mulți ani Maria/Marian! Îngerii să-ți călăuzească pașii și Sfânta Fecioara să-ți lumineze drumul în viață.

Întocmai că Fecioara Maria, al cărei nume îl porți, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

Ai apărut în viaţa mea că o minune, nu degeaba porţi un nume sfânt, spre ține măă îndrept acum c-o urare şi c-un bun gând, să fii mereu fericită, să zâmbeşți, să râzi mereu, şi să nu uiţi nici o clipă, că tu eşți diamantul meu! La mulţi ani, Maria mea!

Fie că Sf. Fecioara Maria, să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea. La Mulți Ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!

La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Maria!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA. Urări de suflet pentru sărbătoriți

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

E o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristeţe şi să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău şi-ţi urez un sincer La Mulţi Ani!
La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie că lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!

MESAJE DE SFÂNTA MARIA

Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!

La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii iar Sfânta Fecioara să-ți lumineze drumul în viață.

Pentru că astăzi este o zi specială pentru ține, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

O zi frumoasă este mâine, ziua numelui tău! Să te bucuri de viață, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria!

Nu ştiu dacă îţi place numele pe care ţi l-au ales părinţii, dar eu îţi urez din suflet un călduros La mulţi ani! Că-ţi place sau nu, e totuşi ziua ta!

Azi e ziua ta, bucură-te din plin de ea!

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor. Dumnezeu să te călăuzească în tot cea-ce faci. La mulți ani!

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș că ține. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La Mulți Ani!

Fie că toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Ana Grama