Mesaje de Constantin şi Elena. Cele mai frumoase urări pentru cei care îşi serbează onomastica

0
506
Translate in

Peste 1.700.000 de români îşi serbează onomastică de sărbătoarea Sfinţilor Mari Împăraţi Constantin şi Elena.

Sfinţii Constantin şi Elena, “cei întocmai cu Apostolii”, sunt pomeniţi în Biserica Ortodoxă pe 21 mai. Iată câteva sugestii de urări pentru persoanele iubite şi prieteni.

Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu! Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!

Fie că această zi să-ţi dechida poartă unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulţi ani!

Fie că din această zi sfânta, în drumul lin al vieţii dvs., să răsară mereu câte-o rază de soare care să vă aducă fericire şi bucurie. Va doresc multă sănătate, să aveţi sufletul curat şi toate dorinţele să vi se împlinească. La mulţi ani!

La mulţi ani cu sănătate,
Să îţi dea Domnul tot ce doreşti,
Zile senine şi fericire
Dragă Constantin/Elena , să ne trăieşti!

Sfântul căruia îi purtaţi numele să va ocrotească în fiecare zi, să va aducă linişte şi pace şi să nu lase că speranţa să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

Cu ocazia zilei onomastice, îţi doresc o ora de linişte, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarii şi la fel de frumoasă precum o grădina plină cu flori.

La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii!

Ana Grama