Rihanna, Kanye West şi Paul McCartney au lansat împreună melodia „FourFiveSeconds”

0
113
FourFiveSecondsCântăreţii Rihanna, Kanye West şi Paul McCartney au lansat împreună melodia „FourFiveSeconds”

Potrivit publicaţiei Time, citată de Mediafax, Kanye West a anunţat această lansare, iar producătorul Ty Dolla $ign susţine că melodia „FourFiveSeconds” va fi inclusă pe viitorul album al artistului.

Pe de altă parte, Rihanna s-a folosit de platforma Twitter pentru a-şi anunţa fanii de lansarea noii piese, pe care, în mare parte, se aude vocea sa. Cântăreaţa i-a făcut pe admiratorii săi să se gândească că va lansa un nou album în curând, cel mai recent material discografic al său, „Unapologetic”, fiind scos pe piaţă în 2012.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr. 1 a fost piesa „S.O.S.”.

Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. Înainte de „Loud”, din 2010, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt „Talk That Talk” (2011) şi „Unapologetic” (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare la nivel mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şapte premii Grammy.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000.

Cel de-al treilea album al său, „Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. „Watch the Throne”, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este „Yeezus”, lansat în iunie 2013.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, în anii 1960. A fost unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock. A avut la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.