Marc Anthony a inaugurat un orfelinat în oraşul columbian Barranquilla

0
148

Marc AnthonyCântăreţul portorican Marc Anthony a inaugurat duminică orfelinatul „Victor Tamayo” în oraşul columbian Barranquilla, din nordul Columbiei, care va găzdui iniţial o sută de copii defavorizaţi, informează EFE.

„Sunt foarte emoţionat că pot împărtăşi cu voi acest moment. Este un vis care a devenit realitate în urmă cu câţiva ani cu un orfelinat în Republica Dominicană. In acea zi am promis că îmi voi da întreg ajutorul”, a declarat artistul la inaugurarea căminului pentru copii.

Primarul din Barranquilla, Elsa Noguera, i-a mulţumit cântăreţului pentru ajutorul său preţios. Acesta l-a declarat „fiu ilustru” al urbei înmânându-i medalia Oraşului Barranquilla, categoria de Aur.

Internatul, a cărui construcţie a început la 14 august 2014 cu ajutorul Fundaţiei Maestro Cares înfiinţată în 2012 de Marc Anthony şi de omul de afaceri Henry Cardenas, are o suprafaţă de 3.600 de metri pătraţi şi este dotat cu terenuri de sport, locuri de joacă şi un spaţiu verde de 3.000 de metri pătraţi, relatează Agerpres.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.