„Magia Copilăriei“, la Teatrul Excelsior din Capitală

0
174

646x404Cartea vrăjilor este deschisă. Imposibilul devine posibil. Un dovleac galben se transformă cât ai clipi într-o trăsură de aur, scaunele încep să zboare, din eşarfele multicolore apar porumbei albi, animale fabuloase, iar minunile nu au sfârşit. 

Toate aceste năzdrăvănii se întâmplă joi la Teatrul Excelsior, în premiera pe ţară „Magia Copilăriei“ sau „Bibbidi-bobbidi-boo“, în regia lui Stelian Milu. Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani ( adresa teatrului este pe strada  Academiei nr.28, sector 1, Bucureşti).

Copiii vor intra împreună cu Marele Vrăjitor, cu Spiriduşul său, cu cele trei Vrăjitoare de la Răsărit şi cu Thomas, Ucenicul vrăjitor, în cea mai fantastică aventură. Dar cine a pus la cale această fantezie muzicală, care  o să vă  antreneze copiii în tot felul de escapade care mai de care mai neobişnuite?

O echipă tânără şi entuziastă a Teatrului Excelsior, condusă de actorul, regizorul, scenograful şi autorul acestei piese, Stelian Milu. Din distribuţie fac parte actriţele Ştefania Dumitru, în rolul Spiriduşului, Mihaela Coveşeanu, în rolul Vrăjitoarei 1, Silvana Ionescu, în rolul Vrăjitoarei 2, Cosmina Dobrotă, în rolul Vrăjitoarei 3 şi The Magic Cezar alias Cezar Mihai Bălăşoiu,  în rolul Ucenicului Vrăjitor.

În spatele giumbuşlucurilor, a cascadoriilor şi a înaripatelor mişcări ale actorilor, se află coregraful Florin Mariş, iar machiajul spectaculos este creaţia Stelei Ciciu. Se ridică încet,încet, cortina. Începe La Grande Magia. Copiii pot urca în maşina timpului, în feericul ţinut al lui „a fost odată ca niciodată”….

Şi dacă şoptesc împreună cu personajele din Magia Copilăriei: bibbidi-bobbidi-boo, bobbidi-bibbidi-boo. Orice dorinţă li se va îndeplini!

Sursa: adevarul.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.