“Donați hainele de blană pentru oamenii străzii!”

0
122
magazinul Liberty
“Donați hainele de blană pentru oamenii străzii!”

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, organizaţia pentru drepturile animalelor PETA în colaborare cu magazinul Liberty din Londra  au dat startul unei campanii umanitare. Astfel, se recomandă donarea hainelor de blană oamenilor străzii, informează The Independent.

Parteneriatul cu brandul londonez a avut ca scop colectarea şi donarea hainelor de blană persoanelor fără adăpost. Acestea se confruntă tot mai des cu problema lipsei de adăpost, şi prin urmare a temperaturilor sub 0 grade.

Cu o experinţă de un an în organizarea acestui tip de evenimente, magazinul Liberty a răspuns pozitiv şi de data aceasta. Anul trecut, în urma unei iniţiative similare cu cea actuală, peste 15. 000 de haine au fost donate pentru Peta, respectiv pentru campania anuală de colectare a hainelor de blană Wrap Up.

Directoarea Peta, Mimi Bekhechi, a declarat pentru ediția britanică a revistei Vogue:

„Facem apel la oamenii buni pentru a-i păstra în inimile lor de acest Crăciun pe cei fără adăpost. Ei vor putea demonstra în același timp compasiunea față de animale, prin donarea hainelor de blană naturală pentru cei care au nevoie”.

Alexandra G.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.