Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă, sâmbătă, în România

0
178

Lumina SfântăLumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă în seara zilei de sâmbătă, cu un avion special, de o delegaţie a Patriarhiei Române, cu binecuvântarea patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, Daniel.

Potrivit unui comunicat al Patriarhiei, delegaţia va fi condusă de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, Timotei Prahoveanul.

Patriarhul Daniel va oferi Lumina Sfântă clerului şi credincioşilor prezenţi la slujba de Înviere oficiată la Catedrala patriarhală de la ora 24.00.

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucureştilor şi alte eparhii ale Patriarhiei Române din ţară sunt invitate să trimită delegaţi la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă în seara zilei de 11 aprilie, în jurul orei 19.00, pentru a primi Lumina Sfântă de la Ierusalim spre a fi oferită preoţilor şi credincioşilor.

De la aeroport, Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi dusă cu avioane de mici dimensiuni la Bacău, Iaşi, Suceava, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare şi Timişoara pentru comunităţile de credincioşi ortodocşi din aceste regiuni ale ţării, mai informează sursa citată.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.