Peste 1300 de elevi au participat la concursul de matematică „Lumina Math”

0
334

Lumina MathLa cea de-a XVII-a ediţie a concursului de matematică ,,Lumina Math”  au fost premiaţi 60 din cei peste 1300 de elevi care au participat la competiţie. Festivitatea de premiere a avut loc recent la Şcoala Normală „Spiru Haret” din Buzău.

„Zece dintre câştigători vor beneficia gratuit de o tabără la Potigrafu, în apropiere de Ploieşti. Alţi 50 de elevi au fost recompensaţi cu premii importante în bani. Se urmăreste stimularea şi susţinerea copiilor dornici să se afirme în domeniul matematicii’, a declarat pentru Agerpres, unul din coordonatorii proiectului, profesorul Iorgu Mînzală.

Obiectivul concursului „Lumina Math” este de a creşte randamentul copiilor la matematică. Ei se vor fi familiariza cu atmosfera de examen, si vor fi motivati pentru studiul matematicii. Scopul este de a îmbunătăţi cooperarea între şcoli şi de a sprijini unităţile educative în vederea aprecierii nivelului elevilor.

Elevii care s-a remarcat la ediţia din acest an a concursului provin de la Şcoala Generală ,,George Emil Palade’ din Buzău. Alte scoli care s-au distins au fost din Breaza, Poşta Câlnău şi Vadu Paşii.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.