Lumea nu a inceput cu noi

0
155

 

secretflying.com
secretflying.com

 Statistici despre populatia lumii

Conform unei aplicatii americane astazi populatia va avea  384,701 de  nou nascuti pe tot globul, iar 156, 936 oameni vor muri, avand in vedere ca populatia lumii astazi este de 7.597.613.96… de persoane.

Anul acesta in 2018, se vor naste pe tot globul  140 milioane de copii si 57 de milioane de oameni vor muri. Si aproape jumatate din populatia lumii, va muri de boli de inima sau de cancer.

Suntem efemeri; ne umplem valizele cu amintiri pe care nu mai avem timp sa le privim si alergam la munca, la cumparaturi si acasa, nestiind ca intr-o zi vom fi niste statistici.

Fiind pasionata in ultima perioada de istorie, imi dau seama ca din toata populatia lumii a ramas doar povestile din cartile de istorie. De fapt cei care au ramas celebri atat prin fapte, cat si printr-o replica memorabila, oameni uriasi ca Alexandru Macedon sau Napoleon, au fost imortalizati in analele de istorie ca cei mai mari si mai viteji conducatori. In rest, statistici.

 Lumea nu a inceput cu noi si nu se termina cu noi. Dupa ce vom fi statistici, planeta nu se va opri din mers, chiar daca noi credem asa. Pana la urma nici Mama Pamant nu se da de ceasul mortii ca o omida s-a transformat in fluture, care dupa doua zile a murit. Astfel, nu se intampla decat ca lumea este mai saraca cu un fluture.

 

Ionela Moldovanu