JURNALUL călătoriei cu caiacul a lui Lucian Ionescu. Românul, încurajat de unul dintre cei mai mari sportivi

0
183
Lucian IonescuLucian Ionescu a plecat din Giurgiu în data de 7 mai și vrea să ajungă cu caiacul, în decembrie, la Veneția. În acest weekend a avut de înfruntat singurătatea de pe mare. Se află la 50 de kilometri de Salonic.

Lucian Ionescu a plecat din Giurgiu în data de 7 mai. El vrea să ajungă cu caiacul, în decembrie, la Veneția. În acest weekend a avut de înfruntat singurătatea de pe mare. Se află la 50 de kilometri de Salonic

Temerarul bucureștean a plecat la mijlocul săptămânii din portul din Salonic și după patru zile de vâslit a ajuns la 10 kilometri de orașul Katerini, cam 50 de kilometri de Salonic.

Lucian Ionescu trece prin câteva zile dificile când are de înfruntat singurătatea de pe mare.

Programul său începe dis-de dimineață. El pleacă cu caiacul pe Marea Egee, vâslind în aproapierea coastei, iar seara trage pe mal unde înnoptează în cort, lână caiac.

Pentru a-l încuraja, marele sportiv Ivan Patzaichin i-a transmis un mesaj de încurajare:

„Lucian, singurătatea din barcă este doar aparentă… Când îţi este greu, gândeşte-te câţi oameni dragi sau necunoscuţi sunt alături de tine cu gândul şi îţi preţuiesc gestul temerar… Noi, caiaciştii şi canoiştii, ştim la ce efort te-ai angajat şi îţi admirăm curajul şi dăruirea… Îţi doresc vânt de spate şi o cursă fără obstacole… Să te întorci sănătos şi victorios!”

caiac8

Citește povestea lui Lucian AICI

Sursa: Evenimentul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.