Leonardo diCaprio, în rolul lui Putin: „Este un personaj fascinant pentru un actor”

0
400

Actorul Leonardo diCaprioLeonardo diCaprio va interpreta rolul preşedintelui rus Vladimir Putin într-un film intitulat „Putin”, un thriller politic al cărui filmări vor începe în 2016, informează cotidianul La Stampa, citând postul de televiziune Dozhd.

„De la ofițer KGB, la prim-ministru și președinte”, a declarat Valeri Saarian, unul dintre directorii casei de producţie Knights Bridge Entertainment, relatează Rador

„Un om-un mit. O viziune a vieții personale și a carierei unuia dintre cei mai influenți oameni din lume”, a adăugat Saarian pentru a da o idee despre conţinutul filmului.

Potrivit televiziunii ruse, DiCaprio ar fi acceptat deja rolul. De altfel, actorul declara recent: „Putin, sună foarte interesant. Aș vrea să-l interpretez. Este un personaj fascinant pentru un actor. Şi Lenin ar fi un rol interesant. De asemenea, mi-ar place să-l interpretez şi pe Rasputin”.

307153226 - Copy

Despre cel care va regiza filmul „Putin”, Saarian a dezvăluit doar că acesta este „cunoscut de toți”. Scenariul a fost scris de trei autori, iar pelicula va fi filmată în Rusia, Statele Unite și Europa și ar trebui să fie difuzată în prima jumătate a anului 2017, cu un an înainte de alegerile din Rusia.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.