Revelion – Mesaje de Anul Nou – Spune „La mulți ani!” familiei și prietenilor

0
1128

La mulți ani

Urări de La mulți ani în noaptea dintre ani. Mai este puțin până la trecerea în Noul An. Iată câtva mesaje care ar putea să te inspire atunci când le trimiți un SMS celor dragi în noaptea de Revelion.  

Gânduri bune și „La mulți ani!”

“Cu speranța că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 20…, îți trimit o mie de urări de bine însoțite de îmbrățișări și îți urez un AN NOU FERICIT!”

“La mulți ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

“Gândiți-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteți să treceți prin această poartă în noul an și să luați cu voi doar lucrurile și gândurile bune. LA MULȚI ANI!”

“E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Un An Nou plin de bucurii și împliniri! La mulți ani!”

Visul să devină realitate…

“Închide ochii și pune-ți o dorință. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate și sper să ți se întâmple și ție. La Mulți Ani fericiți!”

“Un An Nou mai fericit,
Cu de toate garnisit.
Sănătate și iubire
Și cu multă fericire!”

“Lăsați o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La mulți ani!”

“Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, sănătate, fericire și baftă!”

“Anul nou… o bucurie
Viața toată să vă fie!
Bani, mașină, fericire,
Sănătate și iubire.
Nu-i de-ajuns să le dorești.
Țipă, luptă, dă din coate,
Așa le obții pe toate!”

“Fie ca anul care începe să-ți aștearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluțe norocoase și îngeri bălai! Iar dorințele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulți ani!”

“Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se împlinească și drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire și belșug. La mulți ani!”

“Noul an se așterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieți numai cu lucruri bune, împliniri și fericire pentru ca la sfârșitul volumului să-l citiți cu bucurie.”

Sănătate, pace-n suflet și prosperitate

“Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet și prosperitate pentru tine și familie. La mulți ani!”

“Gânduri bune fug spre voi, sănătate și noroc! Sărbători fericite și un An Nou de poveste! La mulți ani!”

“La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriți și sus paharul! La Mulți Ani!”

“Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se împlinească, să fiți sănătoși, să aveți spor în toate, fericire și belșug. La mulți ani!”

“Fie ca bucuria și liniștea aduse de sărbători să vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma”

“Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani!”

“Pentru anul ce vine îți doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credință în bine și săruturi o mie!”

“Noul An să te găsească cu gânduri bune și prieteni dragi alături și să îți rezerve cele mai mai înalte realizări.”

Citiți și Ce poți face din șampania rămasă de la Revelion.

“E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Speranța să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii și împliniri.”

“Să-ți amintești cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase și cu speranță de tot ce ți-ai propus.”

MESAJE REVELION 20… PENTRU FAMILIE:

– Tată bun, mamă iubită,
Azi e ziua potrivită
Să vă spun ce vă doresc
Să v-arăt cât vă iubesc.
Vă doresc întâi de toate,
Un an nou cu sănătate,
Voie bună, trai ușor,
Bucurie și mult spor!

– Fie ca noul an să-ți aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri și mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. LA MULȚI ANI!

– Iubirea, bucuria, înțelepciunea și generozitatea să vă fie călăuză în anul 20…! În speranța unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere și ceva fericire! La mulți ani!

„- La mulți ani cu veselie,
Sănătate pe vecie,
Casa plină de bucate,
Dragoste pe săturate”.

– Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorințele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Citiți și Dietele de Revelion nu sunt eficiente. Ce recomandă cercetătorii.

– Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îți doresc o viață împlinită și fericită! La mulți ani!

– Să-ți aducă anul nou tot ce n-ai avut și îți doreai! La mulți ani!

MESAJE REVELION 20… PENTRU PRIETENI:

– Aho , aho prieteni dragi,
Stați puțin și ascultați
Mâine anul se-noiește
(Numele tău!) vă dorește
Mult belșug și sănătate
Numai reușite-n toate
Ce să vă aducă anul?
Norocul să umple carul
Pace și bucurie
Sănătate și iubire!

– Vreau ca aceste sărbători să-ți aducă îndeplinirea tuturor dorințelor. Îți doresc o vacanță plină de pace și liniște și, mai ales, multă ninsoare, pentru că știu cât de mult îți place. La mulți ani!

– Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărțit cu cei dragi. La Mulți Ani și Un An Nou Fericit!

– Acum când lumea noastră mai crește cu un an, îți doresc să primești cea mai mare felie de fericire și noroc cu care să-ți umpli inima și casa, azi și pentru tot restul anului. La Mulți Ani!!!

– Aho, Aho de anul nou! Sănătate și iubire de la mine pentru tine. Și la anul care vine să îți meargă numai bine. La Mulți Ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace și împlinire. La mulți ani, 20…!

– Noul An să te găsească cu gânduri bune și prieteni dragi și să îți rezerve cele mai mai înalte realizări. Un 20… excelent!

Citiți și Tradiții și superstiții de Revelion – Urat, colindat și superstițiile legate de trecerea dintre ani.

– Anul ăsta care vine să îți fie numai bine! La mulți ani!

– Sărbători fericite alături de cei dragi. Noul an să fie presărat de realizări, împliniri și multă sănătate. La mulți ani!

– Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiți să iei cu tine: voia bună, lumina în gând și veselia de altădată! La mulți ani!

MESAJE REVELION 20… PENTRU COLEGI:

– Un An Nou Fericit și nu uita că fericirea ne-o construim singuri, dragostea vine când te aștepți mai puțin, norocul pândește la colț. Și încă ceva: îmi datorezi bani 🙂 !!! La mulți ani!

– Închide ochii și pune-ți o dorință. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate și sper să ți se întâmple și ție. La Mulți Ani fericiți!

– Cu speranța că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 20xy, îți trimit o mie de urări de bine însoțite de îmbrățișări și îți urez un AN NOU FERICIT!

– La Mulți Ani fericiți, cu multă sănătate, lumină și împliniri și, mai ales, să ne ajute Dumnezeu în toate!
Un An Nou plin de bucurii!
Cu mult drag, …… (numele tău)!

– Îți doresc să ai parte de o sărbătoare plină de pace, o petrecere de neuitat și împlinirea celor mai îndrăznețe visuri pentru anul care vine. La mulți ani!

– Odată cu venirea noului an, îți doresc fie ca flacăra din torța fericirii să ardă lângă sufletul tău, fie ca ploaia de îngeri să vegheze mereu asupra ta, fie ca drumul vieții să-i fie presărat cu petale de trandafiri, fie ca luna și stelele să aprindă în inima și sufletul tău doar dragoste și fericire. LA MULȚI ANI!

Citiți și Cum spunem „Un An Nou Fericit!” în toate limbile globului.

– Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu rețetele succesului, alege ce ți se potrivește și pornește la drum cu încredere! La mulți ani! O viață împlinită și fericită!

MESAJE REVELION 20… PENTRU ȘEF

– E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Un An Nou plin de bucurii și împliniri! La mulți ani!

– Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 20… este aproape să-și deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii și împliniri!

– La mulți ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

– Multă sănătate și La Mulți Ani, să aveți mai mulți fani decât dușmani!

– Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniștea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!

– Lăsați o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru dumneavoastră o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulți Ani!

Ana Grama