O combinație pentru sănătatea ta: kiwi cu lapte

0
1265
kiwi cu lapteAceasta este o reţetă rapidă, uşoară, eficientă şi incredibil de utilă pentru o băutură care întăreşte imunitatea.

Ingrediente necesare: un kiwi, o ceașca de iaurt (cu conţinut de grăsime); scorțișoară (se presara pe partea de sus cu o linguriţă)

Kiwi trebuie să fie spălat foarte bine. Spălaţi-l cu coajă, după care tăiați fructul. Puneți într-un blender iaurt şi scorţişoară, apoi adăugaţi peste ele kiwi, după care amestecați bine.Este bine să se consumă imediat.

Această băutură vă va ajuta la menţinerea imunităţii organismului în cei mai buni parametri.

Un kiwi mediu conţine 75 mg de vitamina C, 0,3-0,4 g de grăsime, carbohidraţi, 11, 1 g proteine, 2,6 g lipide, 4 mg de sodiu și nu conţine colesterol. Are un aport redus de calorii: doar 46.

Studiile recente efectuate de oamenii de ştiinţă norvegieni au arătat că acest fruct poate debloca cu uşurinţă arterele blocate din cauza grăsimii, ceea ce elimină riscul de formare a cheagurilor de sânge.

Fructele de kiwi sunt bogate în vitamine, în special A, B, C, săruri minerale, acid tanic și enzime care sunt solubile în proteine.

Necesarul de vitamina C poate fi mobilizat dacă mănânci un kiwi pe zi. Aceasta vitamină creează o imunitate puternică ca granit. Când imunitatea menține starea desănătate bună, corpul tău este ferit tot felul de alte infecţii, dar şi stres.

În plus, el conţine mult magneziu, potasiu şi fibre. Acest trio va arde colesterolul rău şi va normaliza foarte ușor digestia.

Combinaţia de kiwi cu alte produse sau consumul pe zi este capabil să oprească numărul de boli letale, care au devenit deja o epidemie în lumea modernă: ateroscleroza, insuficiența cardiacă, boala Alzheimer, cancer şi Parkinson.

Sursa: imaginea.info

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here