JURNALUL călătoriei cu caiacul a lui Lucian Ionescu. Românul, încurajat de unul dintre cei mai mari sportivi

0
114
Translate in

24_lucian_ionescu01_ce340080a9Lucian Ionescu a plecat din Giurgiu în data de 7 mai și vrea să ajungă cu caiacul, în decembrie, la Veneția. În acest weekend a avut de înfruntat singurătatea de pe mare. Se află la 50 de kilometri de Salonic.

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]

[fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]Lucian Ionescu a plecat din Giurgiu în data de 7 mai și vrea să ajungă cu caiacul, în decembrie, la Veneția. În acest weekend a avut de înfruntat singurătatea de pe mare. Se află la 50 de kilometri de Salonic

Temerarul bucureștean a plecat la mijlocul săptămânii din portul din Salonic și după patru zile de vâslit a ajuns la 10 kilometri de orașul Katerini, cam 50 de kilometri de Salonic.

Lucian Ionescu trece prin câteva zile dificile când are de înfruntat singurătatea de pe mare. Programul său începe dis-de dimineață, când pleacă cu caiacul pe Marea Egee, vâslind în aproapierea coastei, iar seara trage pe mal unde înnoptează în cort, lână caiac.

Pentru a-l încuraja, marele sportiv Ivan Patzaichin i-a transmis un mesaj de încurajare: “Lucian, singurătatea din barcă este doar aparentă… Când îţi este greu, gândeşte-te câţi oameni dragi sau necunoscuţi sunt alături de tine cu gândul şi îţi preţuiesc gestul temerar… Noi, caiaciştii şi canoiştii, ştim la ce efort te-ai angajat şi îţi admirăm curajul şi dăruirea… Îţi doresc vânt de spate şi o cursă fără obstacole… Să te întorci sănătos şi victorios!”

caiac8

Citește povestea lui Lucian AICI

Sursa: Evenimentul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here