Jurnal Spiritual vă doreşte un Crăciun fericit!

0
321

craciunCă să se deschidă Cerurile este important să existe un motiv. Noi, oamenii, suntem acel motiv. Dumnezeu ne iubește atât de mult încât ne dăruiește mereu lumina Iubirii odată cu Steaua ce vestește Nașterea Celui ce vine să ne mântuiască. Așa că nu va mirați că vă încolțește în colțul buzelor un zâmbet la fel frumos și strălucitor în liniștea sfântă a acestei nopți.

Un Crăciun aidoma celui dintâi…

Poate nu avem zăpadă și zurgălăi, dar Crăciunul, vreți sau nu, este de fiecare dată aidoma celui dintâi, deoarece noi înșine suntem Colindă, cântată în prag de seară la poartă inimii ce-L recunoaște pe Cel ce s-a grăbit să vină la noi făcându-ne cel mai frumos dintre toate darurile posibile, IUBIREA.

Energia iubirii ne înalță, iar Calea constă în alegerea care ni se oferă acum. Singura posibilă, pentru că nu mai este cale de întors, nici timp. Acestea fiind spuse vă rog să nu așteptați să cadă primii fulgi de nea că să alergați în întâmpinarea IUBIRII. Fiți ceea ce sunteți, pentru că ați venit aici să fiți motiv, să aveți rost.

Crăciunul ne dă putere să fim generoși și curajoși. Dar, tot datorită lui, înțelegem că de noi depinde să ne facem zilele și nopțile așa cum ne dorim. Puterea nouă ne este dată. Nu aparține nimănui din afară noastră, ci nouă. Fiecăruia în parte și tuturor la un loc.

Să îndrăznim să visăm, să sperăm…

Să îndrăznim să visăm, să sperăm… Să credem că anul ce începe este unul mai rodnic, mai fericit, mai plin de iubire și sens. Și, plini de speranță și de încredere, călăuziți astfel, să mergem pe drumul vieții ce se deschide de fiecare dată la sărbătoarea Nașterii Domnului.

Deschideți-vă porțile inimii către marea taină a Nopții de Crăciun, lumină din lumină! Să aveți în casă sufletului vostru bucurie, așteptare, răbdare, încredere, iubire și căldură! Crăciun în lumină!

Loreta Popa

Vă invităm să citiți Taina care se descoperă întregului Univers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.