Cel mai bun dansator de flamenco din lume, Joaquín Cortés, revine la București

0
834

 Joaquín CortésJoaquín Cortés revine în România pentru a lansa cel mai intim spectacol de până acum, „Gitano”. Show-ul va avea loc în 15 martie 2015, la Sala Palatului din Capitală.

Alături de opt dintre cei mai buni dansatori ai Spaniei, doi dansatori de flamenco, 17 muzicieni și opt vocaliști de flamenco, Joaquín Cortés va reaprinde inimile fanilor sai, dezvelindu-și rădăcinile flamande într-un spectacol îmbogățit cu uimitoare efecte audiovizuale, informează un comunicat al organizatorilor.

„Vă invit să pășiți în adâncul sufletului meu, într-o călătorie muzicală și coregrafică explozivă: dans clasic, contemporan și flamand.”

Gitano e o trecere prin viața mea, căci povestește despre rădăcinile mele, despre fastuoasa cultură țigănească și despre reprezentanții săi.

Împreună cu dansatorii și muzicienii mei, dăm glas țiganului ce viețuiește în sângele meu. Am evoluat ca artist. Am descoperit noi culturi și influențe, de la cel mai ortodox Flamenco la muzică clasică, de la gospel și jazz la afro. Toate mă ajută să-mi fac arta mai curată, mai frumoasă și mai evidentă unor oameni diferiți. În Gitano, dansul mi se întrepătrunde cu muzica și lumina, reflectând o singură emoție – Pasiunea. Vreau să știți că la fiecare bătaie las o parte din inima mea pe scenă” spune Joaquín Cortés.

Pe toata durata lunii decembrie, toate biletele, mai puțin cele VIP, au 10% reducere. Ele pot fi cumpărate la prețurile de 270, 225, 157,5 sau 112,5 lei. Preturile variaza în funcție de distanța față de scenă. Începând cu data de 1 ianuarie 2015, bilete costă 300, 250, 175 și 125 lei. Biletele VIP nu fac obiectul presale-ului și sunt disponibile la prețul de 350 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro. Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj. Se poate beneficcia de aceasta facilitate la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.