Cântecul “#JesuisCharlie” a fost vizualizat de 6,5 milioane ori pe internet

0
115
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

JB Bullet - "#JesuisCharlie"Un tânăr chitarist a postat pe internet o versiune a cântecului “Hexagone”, scris în 1975 de Renaud, cu titlul “#JesuisCharlie”, având versuri rescrise pentru a aduce un omagiu victimelor atentatului comis miercuri la sediul din Paris al revistei “Charlie Hebdo”, scrie nouvelobs.com, citat de Agerpres.

Prezentându-se drept JB Bullet, artistul se adresează direct teroriștilor care au ucis la Paris, pe 7 ianuarie, 12 ziariști într-un atac împotriva unui ziar satiric. “Nu mă tem de tine, extremistule care i-ai doborât pe jurnaliștii noștri; tu crezi că poți fi considerat cruciat ucigându-ne gardienii păcii ?” – Se spune în versurile piesei care are deja 6,5 milioane de vizualizări pe internet; peste 150.000 de like-uri și circa 12.000 de comentarii. Iar aceste cifre sunt în continuă creștere.

JB Bullet arată că nu obișnuiește să promoveze cântece de protest. Videoclipurile sale sunt, după propria apreciere, foarte obișnuite și din categoria muzicii lejere. Evenimentul tragic de la Paris i-a insuflat curajul de a scrie acest text pe muzica lui Renaud în seara zilei atentatului, înainte de a se derula imaginile șocante pe care le-au difuzat televiziunile, mai scrie nouvelobs.com.

Autorul cântecului, care poate fi descărcat la adresa https://mega.co.nz/#!HQFGjJDA!9ngm4DJ, a făcut un apel la solidaritate, la dreptate. El a avertizat asupra nevoii de a-i pedepsi pe cei vinovați astfel încât astfel de lucruri să nu se mai întâmple niciodată.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here