Ştiaţi că? În Odessa se organizează carnavalul umorului

0
300
iumorinaZiua de 1 aprilie nu o vei găsi însemnată în calendar cu o culoare aparte, dar toţi zâmbesc, toţi glumesc, toţi fac farse, căci ziua de 1 aprilie – este ziua umorului. În fiecare an, în mod tradiţional, oraşul Odessa se organizează carnavalul umorului ”Iumorina”.

Oameni de afaceri, profesori, studenţi, elevi şi copii, indiferent cine sunt, toţi ”poartă” indispensabila mască din acea zi: zâmbetul.

Festivalul umorului ”Iumorina” îşi are debutul în 1972 de către echipa odesita de TVC şi care până astăzi, rămâne a fi unul din cele mai haioase, colorate, expresive şi unice sărbători de acest gen!

Sărbătoarea umorului din Odessa îţi dăruieşte nu doar o primăvară veselă şi vizitarea unui oraş bogat în istorie, dar si o petrecere de neuitat cu cei mai vestiţi umorişti, satirici şi vedete. Glumele pentru toate gusturile şi pozne la tot pasul îţi vor provoca un curcubeu de zâmbete! (zgarcila.md)

Pentru a te simţi bine şi a avea o dispoziţie formidabilă, în acea zi totul în jur devine colorat. Pe străzile oraşului ai ocazia să întâlneşti personajele preferate din poveştile copilăriei tale. Începând de dimineaţa, tot oraşul este cuprins de feeria zilei de 1 aprilie.

De asemenea iţi poţi delecta ochiul cu arhitectură deosebită şi unică a străzii Derebassovkaya. Ea te încântă cu atmosfera de poveste. Şi ca să nu uiţi că mişcarea este viaţă, asaltează scara Potemkin care este cel mai reprezentativ simbol al oraşului, are 192 de trepte, pe care le poţi urca şi coborî cât vrei. Şi nu în ultimul rând, poţi merge să vezi marea şi să-ţi planifici reîntoarcerea, deja într-o vară călduroasă. (unica.md)
Ne vedem la anul. Până atunci: Zâmbiţi, vă rog!

 Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.