Isabella Rossellini va prezida juriul secțiunii „Un certain regard” de la Festivalul de la Cannes

0
270

Isabella-Rossellini--644x462Actrița și regizoarea italo-americană Isabella Rossellini va prezida juriul care va atribui premiile la „Un certain regard”. Aceasta este una dintre in secțiunile oficiale ale Festivalului de la Cannes din 2015.

La această secțiune vor fi selectate aproximativ 20 de filme. Ele vor fi anunțate în 16 aprilie, alături de cele din competiție. Laureații vor fi anunțați la 23 mai, în penultima zi a festivalului.
Festivalul de la Cannes va avea loc între 13 și 24 mai. Acesta îi va aduce în acest an un omagiu actriței Ingrid Bergman, cu ocazia centenarului nașterii sale. Isabella Rossellini va asista la proiecția documentarului ‘Ingrid Bergman, în Her Own Words’ de Stig Bjorkman și își va lansa spectacolul intitulat ‘Ingrid Bergman Tribute’, regizat de Guido Torlonia și Ludovica Damiani, ce va fi jucat pe mari scene internaționale.

Fiică a regizorului italian Roberto Rossellini și a actriței suedeze Ingrid Bergman, Isabella Rossellini (62 de ani) a debutat în film alături de tatăl ei, ocupându-se de costume. Ea a trecut la actorie în pelicula fraților Taviani ‘Il Prato’ (1979). A avut apoi o carieră internațională. A fost distribuită în ‘Ochi negri’ de Nikita Mihalkov, ‘Blue Velvet’ și ‘Wild at Heart’ de David Lynch sau ‘Two Lovers’ de James Gray. Totodată, a regizat miniseriale despre viața animalelor — ‘Green Porno’, ‘Seduce me’ și ‘Mammas’, relateză Agerpres.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.