INVENTATOR ROMÂN, PREMIAT ÎN SUA. A creat o bicicletă cu motor

0
431

bicicleta_a_15576100Încă un român cunoaşte succesul în afara frontierelor. Un orădean a creat o bicicletă cu motor, care i-a adus un premiu la un concurs din Statele Unite. Modelul va fi produs de compania americană Local Motors şi va fi vândut în întreaga lume, inclusiv în România.

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]Inventatorul acestei biciclete cu motor se numeşte Ianis Vasilatos, are 37 de ani şi e scenograf la Teatrul Regina Maria din Oradea. A făcut studii de design la universitatea din oraş, iar acum câţiva ani s-a alăturat comunităţii internaţionale de designeri care activează pe platforma online a companiei Local Motors. Astfel a ajuns să le prezinte americanilor prototipul bicicletei.

„Merge foarte repede, dar o să trebuiască reduse vitezele conform legislaţiei. Producţia este în desfăşurare. Eu sper că până în vară, efectiv primele 12 bucăţi vor fi deja asamblate şi trimise către cei care le-au cumpărat. Abia aştept şi eu să mă dau cu ea”, a spus inventatorul Ianis Vasilatos.

O astfel de bicicletă costă aproape trei mii de dolari.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.