Tenul perfect, la îndemâna oricui. Invenția care promite întinerirea aproape instantaneu

0
143

Întinerirea tenului

O imprimantă portabilă pentru faţă şi mâini care promite să întinerească pielea a fost prezentată la Târgul de Produse electronice din Las Vegas – CES 2019.

Aparatul magic șterge aproape instantaneu imperfecțiunile pielii, mai ales în cazul pistruilor datorați vârstei, transmite BBC.

Întinerirea tenului

Potrivit cercetătorilor, dispozitivul analizează pielea şi aplică cu precizie mici cantităţi de machiaj menite să ascundă petele de vârstă şi alte imperfecţiuni.

Aparatul funcţionează cu un mic aparat de fotografiat digital care surprinde 200 de imagini pe secundă şi care detectează petele de culoare ale pielii, chiar şi pe cele care nu sunt vizibile cu ochiul liber, după care, o imprimantă extrem de mică depozitează pe pete picături microscopice dintr-un ser special.

Conţine pigmenţi naturali

Serul conţine pigmenţi naturali, substanţe care decolorează şi hidratează, iar aparatul se adaptează tuturor nuanţelor de piele, având cartuşe de trei nuanțe diferite pentru a acoperi fiecare ton, de la cel mai deschis la cel mai închis.

Aparatul, botezat Opté, a fost creat de Procter & Gamble, însă nu va fi disponibil în magazine până la sfârşitul anului 2019 sau chiar începutul lui 2020.

Citește și:

Moment istoric: InSight, noua sondă NASA, a ajuns cu succes pe Marte | FOTO

Invenții care au revoluționat lumea

Zece invenții care vor schimba lumea așa cum o știm acum

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.