Începe Olimpiada de Coregrafie

0
135
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Potrivit directorului adjunct al Colegiului „Regina Maria”, profesoara Carmen Chilea, în competiţia naţională s-au calificat peste 100 de elevi din mai multe oraşe ale ţării.coregrafieCei mai buni elevi de la liceele de coregrafie din întreaga ţară se reunesc la Constanţa, în perioada 13-16 aprilie. Ei vor participa la ediţia 2014 a Olimpiadei Naţionale de Coregrafie, organizată de Colegiul Naţional de Arte (CNA) „Regina Maria”. Festivitatea de deschidere va avea loc duminică, de la ora 18.00, la colegiul constănţean.

Competiţia în paşi de dans se va desfăşura pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, pe 14 aprilie, de la ora 15.00 – secţiunea Dans contemporan şi pe 15 aprilie, între orele 9.30 şi 14.00. De la ora 15.30 este programat concursul de Dans clasic.

Potrivit directorului adjunct al Colegiului „Regina Maria”, profesoara Carmen Chilea, în competiţia naţională s-au calificat peste 100 de elevi din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Bacău, Galaţi, Brăila. Constanţa este reprezentată de 14 elevi. Gala laureaţilor şi festivitatea de premiere vor avea loc pe 16 aprilie, de la ora 12. 00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Sursa: telegrafonline.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here