În 15 mai se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Familiei

0
322

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite a declarat ziua de 15 mai printr-o rezoluţie ca fiind Ziua Internaţională a Familiei. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului, propunere care a fost susţinută şi de Patriarhia României, 15 mai este oficial şi Ziua Familiei Române. 

15 maiCu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei, Structura teritorială Satu Mare a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România în colaborare cu Asociaţia “Din suflet pentru oameni” şi psihologul psihoterapeut Nicoleta Mihali organizează la Satu Mare un workshop pe tema “Metode şi modele de creştere şi dezvoltare armonioasă a copiilor în familie”. Principalul scop al întâlnirii este de a aduce în prim plan importanţa familiei în viaţa şi dezvoltarea copiilor prin dobândirea de noi metode şi tehnici de intervenţie. “Asistenţa socială a familiei e cea mai dezvoltată ramură a asistenţei sociale deoarece în aplicarea ei cuprinde aproape toate problemele şi tehnicile de asistenţă socială.

Pe parcursul zilei de 15 mai, prin discuţii între specialişti se va pune accentul pe promovarea valorilor familiei, eglitate, dragoste, respect, împărţirea echitabilă a responsabilităţilor casnice, combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva femeilor, copiilor, persoanelor în vârstă.

Sursa: informatia-zilei.ro

 Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.