Imaginea care a făcut înconjurul lumii: Papa Francisc a îmbrăţişat un bărbat acoperit de tumori | FOTO

0
52
Translate in

pope-francis_2541160bPrezent în Piaţa San Pietro pentru audienţa sa publică, suveranul pontif a îmbrăţişat şi a consolat un bărbat plin de negi care îi ceruse binecuvântarea.

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”][fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]Papa Francisc a mers pe jos, de-a lungul rândurilor, iar la un moment dat se opreşte în faţa unui bărbat de aproximativ 45 de ani, scrie Bild. Un caz disperat, într-un scaun cu rotile. Papa îl îmbrăţişează, iar omul izbucneşte în lacrimi.

2,w=308,c=0.bildBărbatul, care suferă de o boală rară numită neurofibromatoză, este acoperit de tumori neuronale. Maladia este o boală genetică necontagioasă care provoacă, printre altele, tulburări de vedere sau chiar cancer, scrie Daily Mail.

Potrivit Mediafax, Suveranul Pontif a scris anul acesta pe Twitter că “Papa trebuie să slujească toţi oamenii, în special pe cei săraci, slabi şi vulnerabili”.

3,w=650,c=0.bild

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here