Icoana Făcătoare de Minuni – Gura Humorului

0
3300

IMG02044-20130704-1524Icoana Făcătoare de Minuni – Gura Humorului…

Minunile săvârșite de Icoana Maicii Domnului din biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Gura Humorului nu mai sunt un secret pentru nimeni. Ele au umblat, de fiecare data, din gură în gură printre credincioşii din întreaga țară, făcând ca și cei mai sceptici dintre oameni să se cutremure şi să îşi îndrepte faţa către post și rugăciune.

Cea mai recentă mare minune săvârșită de Icoana Maicii Domnului este cea a vindecării unei fetiţe care timp de 5 ani a fost muta și paralizată.

Este vorba de Irina Ababoaie, o fetiţă din județul Bacău care s-a născut cu deficienţe de vorbire și paralizată. Bunica fetiţei povestește în scrisoarea adresată preotului Teodor Bodnar, slujitor la biserica din Gura Humorului, despre această minune:

,,Am fost de două ori la Sfânta Icoana și o dată la dumneavoastră. M-am rugat și am plâns pentru nepoţica mea care s-a născut paralizată și muta. Vai, cât am chinuit 5 ani de zile s-o duc în braţe la baie, s-o îmbrac, s-o hrănesc. Am dus-o la mulți doctori veniți din țară, m-am rugat la zeci de biserici și mănăstiri, am cheltuit tot ce am avut și totul a fost în zadar. Doctorii mi-au spus că aşa va fi cât timp va trăi. Vă amintiți că dumneavoastră m-ați încurajat să nu îmi pierd nădejdea. Ultima dată mi-ați dat o iconiță și mi-ați spus să o pun pe pieptul fetiţei.

Sosita acasă, am pus pe pieptul fetiţei iconița și ea m-a privit îndelung și odată s-a ridicat din pat, a venit la mine, m-a cuprins cu braţele sale și m-a sărutat spunând: <Oh, cât te-am așteptat! >. Am rămas uimită și speriată. Acum fetiţa merge la grădiniță pe propriile picioare și vorbește curent.

Icoană a făcut-o să meargă și să vorbească.

icoanaBunica fetiţei mulțumește şi aduce slava Maicii Domnului pentru aceasta mare minune. Irina, fetiţă care până la 5 ani nu a mers şi nu a vorbit şi care este înzestrată cu o inteligenţă rar întâlnită, a povestit telefonic preotului Teodor Bodnar, despre felul cum a simțit ea puterea icoanei:
Atunci când bunica mi-a pus iconița Maicii Domnului pe piept, am simțit în trup un cutremur și parcă cineva m-a ridicat și m-a împins spre bunica. Eu credeam că visez, dar am simțit lacrimile ei pe obrazul meu și am știut că sunt trează.

Minunea aceasta a dovedit încă o dată, chiar dacă nu mai era nevoie, cât de mare este puterea lui Dumnezeu și a Maicii Domnului. Cunoscute sunt şi alte cazuri de mari minuni săvârșite de Icoana Sfântă, cu ajutorul rugăciunii și a credinței curate.

Vasile Negrea din Suceava s-a rugat icoanei pentru copilul său de 6 ani care suferise un accident la ochiul drept și căruia mai mulți doctori îi spuseseră că băiețelul își va pierde vederea.

După rugi, cu lacrimi și îngenuncheri în faţa icoanei, copilul și-a recăpătat vederea.

Aurel Ionuț din județul Giurgiu în vârstă de 2 ani s-a născut orb. Adus de părinți în faţa icoanei, băiatul și-a recăpătat vederea în 10 zile.
Alexandru Galeș din Vicovu de Jos, era chinuit de boala epilepsiei de 30 de ani. Icoana 1-a vindecat complet, astăzi fiind perfect sănătos.

Carmen Hausmann din Germania şi Toader Iosub din Gura Humorului, ambii bolnavi psihic, au fost tratați cu ajutorul icoanei Maicii Domnului. De asemenea și multe cazuri de furt de bani, care cu ajutorul Sfintei Icoane au fost recuperați. Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului din Gura Humorului este căutată și venerată de credincioșii care își exprima doleanțele lor prin pomelnice care sunt lăsate în jurul icoanei.

Sursa: gurahumorului.info

V-ar putea interesa şi aceste articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.