Iaşul, promovat în lumea largă prin cărţi poştale duse de un tânăr pe motocicletă

0
161

534faf0595f9cffa01000004Un tânăr din Iaşi va străbate 11 mii de kilometri cu motocicleta pentru a promova cultura din Capitala Moldovei. Bogdan Hunea va pleca până în Capul Nord în aventura intitulată Iaşul Călător.

Timp de trei săptămâni el va străbate 13 ţări şi se va întâlni cu personalităţi reprezentative cărora le va dărui câte 20 de cărţi poştale ce ilustrează locuri încărcate de istorie din oraşul Iaşi.

„În cadrul proiectului Iași Călător, pe parcursul celor aproximativ 11.000 km care leagă Iaşul de Nordkapp, voi încerca să promovez cât mai bine Iaşul unor personalităţi marcante cu care am stabilite întâlniri pe parcursul călătoriei. Pentru a putea transmite acestor oameni o imagine de ansamblu a oraşului Iaşi voi pregăti câte un pachet de aproximativ 20 de cărţi poştale cu mesaje personalizate din partea unor oameni şi instituţii cheie de la noi adresate celor cu care urmează să mă întâlnesc. Acestea vor ajunge la personalităţi ale lumii culturale şi academice, personalităţi politice şi reprezentanţi ai comunităţii civile din toată Europa”, a spus Bogdan Hunea.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.