Au supraviețuit 40 de ani în Junglă. Doi bărbaţi dispăruţi în timpul războiului din Vietnam, găsiţi în viaţă

0
268
Ho Van ThanhLa 40 de ani după ce au fost daţi dispăruţi, doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost găsiţi în viaţă în jungla din Vietnam, relatează Daily Mail.

Ho Van Thanh, în vârstă de 82 de ani, şi fiul lui, Ho Van Lang, în vârstă de 41 de ani, şi-au părăsit locuinţa în urmă cu 40 de ani, după ce rudele lor au fost ucise într-un raid aerian, în timpul războiului.

Cei doi au fost găsiţi miercuri, de localnici, în timp ce căutau lemne de foc în jungla vietnameză, în zona Tay Tra din districtul Quang Ngai. Autorităţile au confirmat că cei doi sunt Ho Van Thanh, în vârstă de 82 de ani, şi fiul său, Ho Van Lang, în vârstă de 41 de ani, potrivit Daily Mail.

La vârsta de 42 de ani, Ho Van Thanh a părăsit, în urmă cu patru decenii, satul Tra Kem, după ce soţia şi doi fii au murit într-un raid aerian.

În stare de şoc, bărbatul şi-a luat singurul copil rămas în viaţă, un băieţel de un an, şi a fugit în junglă.

Ei au supravieţuit patru decenii în junglă, mâncând fructe şi porumb. Ei aveau haine făcute din frunze şi locuiau într-o colibă amplasată într-un copac, la înălţimea de cinci metri deasupra solului.

Supraviețuitorii au fost observaţi de localnici, au părut ciudaţi, astfel că au fost alertate autorităţile. Bătrânul vorbeşte incoerent dialectul local, cor, iar fiul lui ştie doar câteva cuvinte.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.