Gulaş, delicatese de post şi ateliere pentru copii, la Târgul Ozosep de Paşte

0
169

GulaşGulaş, delicatese de post şi ateliere pentru copii se numără printre activităţile Târgului Ozosep de Paşte, care va avea loc miercuri şi joi, între orele 12.00 şi 21.00. Intrarea este liberă, informează un comunicat al organizatorilor.

Evenimentul, aflat la a şasea ediţie, se va desfăşura în curtea Institutului Maghiar din Bucureşti. La acest târg, vizitatorii pot găsi totul pentru masa de Paşte, de la miel până la cozonac, şuncă, pâine de casă proaspătă cu cartofi, dar şi o pălincă bună şi alte delicatese speciale, din ingrediente 100% naturale, toate vândute de mici producători din Harghita şi Covasna.

Şi la această ediţie vizitatorii sunt aşteptaţi cu program cultural, un concert susţinut de doi artişti de jazz, invitaţi din Ungaria – duetul Kovacs Linda şi Bogothy Adam, miercuri, de la ora 20,00. Copiii vor avea posibilitatea de a se bucura şi ei de un program special în cadrul acestei ediţii, joi. Ei vor putea participa la un atelier de creaţie în aer liber.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Economiştilor Maghiari din România (rmktbukarest.ro), filiala Bucureşti, împreună cu Camera Agricolă a Judeţului Harghita.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.