Gimnastele din România participă la un patrulater la Torino alături de Italia, Rusia și Columbia

0
447

sandra_izbasa-JZ873268HFOrașul italian Torino găzduiește sâmbătă 30 mai o competiție de pregătire între echipele feminine de gimnastică ale României, Italiei, Rusiei și Columbiei, informează FR de Gimnastică.

Patrulaterul din Italia reprezintă o ultimă verificare cu public pentru gimnastele române înainte de participarea la Jocurile Europei de la Baku. Echipa României este alcătuită din Diana Bulimar, Laura Jurcă, Anamaria Ocolișan, Andreea Iridon, Silvia Zarzu și Andreea Ciurusniuc, sportivele fiind însoțite de antrenorii Lucian Sandu, Cristian Moldovan și Lăcrămioara Moldovan. În competiție sunt înscrise câte 6 gimnaste, 5 concurează la fiecare aparat și cele mai bune 4 note sunt luate în calcul. La Torino au făcut deplasarea și 2 arbitre internaționale: Olga Didilescu și Clemența Garabet.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here