FRUMUSEȚILE PĂMÂNTULUI: Top 10 locuri spectaculoase în care iarna nu vine niciodată | GALERIE FOTO

0
941

Marea Barieră de Corali1

Pentru cei care iarna nu reprezintă un anotimp al bucuriei, un top10 al locurilor în care iarna nu vine niciodată poate fi o alternativă demnă de luat în calcul. 

În plus, dacă buzunarele le permit, acest clasament întocmit de Rador, ar putea fi pentru unii chiar sursă de inspirație pentru eventualele destinații, atunci când la noi anotimpul rece își intră în drepturi.

Puerto Rico, stat insulrat asociat Statelor Unite ale Americii, nu există niciodată zăpadă, doar nisip alb, plaje imense, palmieri, soare strălucitor şi temperaturi medii anuale cuprinse între 24 şi 29 grade Celsius.

Puerto Rico

 

Marea Barieră de Corali este cel mai mare sistem de recif de corali din lume, cuprinzând aproximativ 3.000 de recifuri şi 300 de insule.

Marea Barieră de Corali

 

Deşertul Sahara, cu temperaturi de până la 60 de grade Celsius, nu va permite niciodată frigului să domine.

Deşertul Sahara

Santa Lucia, mica insulă din Ahipelagul Caraibelor, cu doar 150.000 de locuitori şi cu plaje şi privelişti spectaculoase, are parte de o climă caldă, tropicală, pe tot parcursul anului.

Santa Lucia

Partea de vest a Africii de Sud este caracterizată prin ierni blânde, temperaturi plăcute, subtropicale. Teritoriile din estul Africii de Sud este mai mult însorită şi caldă.

Partea de vest a Africii de Sud

 

Seychelles sau Seișele, oficial Republica Seychelles, este o țară insulară formată din 115 insule din Oceanul Indian, la 1.600 km est de Africa. Temperaturile în Seychelles foarte rar scad sub 24 de grade Celsius sau depăşesc 32 de grade Celsius.

Seychelles

 

Deşertul Wadi Rum cunoscut și ca Valea Lunii este situat în sudul Iordaniei, fiind considerat cel mai frumos deşert din lume. De pe muntele Um Dami, cu o înălțime de 1,840 m, localizat la 30 de kilometri sud de satul Wadi Rum, într-o zi fără nori se poate vedea Marea Roșie și granița cu Arabia Saudită. Cu temperaturi ce se apropie de 50 de grade Celsius, cei care vor să scape de ger vor fi surprinşi de splendoarea deşertului.

Belize

 

Belize este o țară mică situată pe coasta de est a Americii Centrale, în Marea Caraibelor, marginită de Mexic, la nord vest, și Guatemala, la vest și sud. Singurele bucăţi de gheaţă existente aici sunt cele din coctailul savurat de turişti, sub dezmierdarea caldă a soarelui Caraibelor.

Riviera Maya

 

Riviera Maya este un paradis ce se bucură tot timpul de temperaturi tropicale de 26 de grade Celsius, fluctuaţiile anuale nefiind mai mari de 4-6 grade Celsius.

Fiji

Fiji oficial Republica Insulelor Fiji, este o țară insulară situată în sudul Oceanului Pacific, la est de Vanuatu, vest de Tonga și la sud de Tuvalu. Nici aici nu există niciodată zăpadă, ci doar soare, privelişti excepţionale, palmieri şi plaje nisipoase.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.