FRUMUSEŢILE PĂMÂNTULUI. Peșterile de gheață de pe Insula Apostle | GALERIE FOTO

0
255

pestera3Pentru prima dată din 2009, peșterile de gheață de pe Insula Apostle, Lacul Superior din Wisconsin, pot fi vizitate și pe timp de iarnă, după ce valul de frig polar ce a afectat Statele Unite în această iarnă scrie Daily Mail.

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]Pentru a ajunge la Insula Apostle în această perioadă, doritorii trebuie să parcurgă un drum de aproximativ 1,6 kilometri pe suprafața înghețată a Lacului Superior.

În mod normal, peșterile pot fi admirate în doar în perioada estivală, turiștii ajungând aici cu caiacul. Anul acesta, datorită frigului polar ce a  format un strat gros de gheață pe suprafața Lacului Superior, turiștii au posibilitatea de a admira unele dintre cele mai spectaculoase formațiuni de gheață realizate de natură.

„Formațiunile ce par la prima vedere a fi din stâncă sunt, de fapt, stalactite și stalagmite formate doar din gheață. Și dacă te strecori cu mare atenție, descoperi că gheața este foarte fină și foarte clară. Ai senzația că pășești pe o podea din sticlă, sub care poți vedea apele lacului”, a explicat Neil Howk, ghid turistic.

pestera12pestara10pestara13pestara14pestara15pestera1pestera2pestera3pestera4pestera5pestera6pestera7pestera8pestera9pestera11Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.