Fructul minune care combate cancerul

0
127

descărcare (2)Poate vă veți mira să aflați că bananele foarte bine coapte, dar cele care au un aspect mai puţin atrăgător şi care sunt, de cele mai multe ori, ocolite de cumpărători, sunt mult mai bune decât s-ar putea crede!

Aceste fructe lasate la oparte în supermarcheturi, conţin TNF – o substanță foarte activă asupra celulelor canceroase, pe care le atacă și le ucide, potrivit cercetătorilor japonezi implicați în acest studiu.

TNF este folosit în oncologie pentru a trata pacienții cu cancer, iar aceste banane conțin un TNF natural foarte puternic

Vrem oare să știm adevărul?

Cercetătorii japonezi au descoperit că extractul pur de banane coapte, injectat în sângele șoarecilor de laborator poate avea un efect stimulator asupra celulelor albe din sânge, ceea ce poate induce producerea de anumite citokine, cum ar fi TNF (Tumor Necrosis Factor).

Celulele albe au rol protector și combat corpurile străine, cum ar fi bacteriile și virusurile, sau alte amenințări la adresa organismului, cum ar fi extractul de banane injectat în sânge.

Sursa: doctorulzilei.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here