Fructe cu puteri deosebite în lupta contra îmbătrânirii

0
272
Fructe Tot ceea ce mâncăm se observă cel mai bine pe pielea noastră, iar pentru a ne menţine pielea tânără şi strălucitoare cercetările arată că există anumite fructe pe care ar trebui să le consumăm mai frecvent.

Pentru a încetini procesul de îmbătrânire vom evidenţia mai jos fructele care ne ajută, prin consumul lor, în lupta pentru păstrarea tinereţii iar printre cele mai importante se numără: fructele de pădure, strugurii, avocado, citricele şi fructele goji.

Fructele de pădure – căpşunile, afinele şi zmeura

– sunt sursele esenţiale pentru corpul uman fiind de asemenea bogate în antioxidanţi şi luptă împotriva cancerului şi a îmbătrânirii premature.

Avocado – este un fruct minune.

El are un conţinut bogat de antioxidanţi, vitamina E şi potasiu iar consumul periodic îţi va asigura o îmbătrânire frumoasă. Conţine acid oleic, care ajută la reducerea nivelului de colesterol; favorizează absorbţia substanţelor nutritive din alimente; orice mâncare consumată cu acest fruct devine mult mai sănătoasă. Este singurul aliment de care poţi fi 100% convins că nu a fost modificat genetic şi că nu a fost atins de chimicale. Nutriţionişti l-au numit” fructul perfect”. Poate fi consumat la orice oră din zi iar pe termen îndelungat contribuie la menţinerea sănătăţii, a siluetei şi a frumuseţii.

Citricele

Conţin vitamine, apă, calciu, fosfor şi antioxidanţi. Lămâia, portocala şi grepfruit-ul sunt cele mai consumate citrice. Grepfruit-ul conţine un tip unic de fibre, găsite mai ales în coajă, reduce in mod spectaculos colesterolul. Aceste fructe sunt cunoscute pentru efectul lor curativ şi gustul plăcut.

Strugurii

Secretul anti-îmbătrânire al strugurilor este simplu şi puternic inducând boala şi îmbătrânirea, sunt foarte folosiţi în lumea cosmeticelor iar vitamina PP (B3), prezentă în struguri, este excelentă pentru ten şi pentru prelungirea bronzului. Strugurii stimulează funcţionarea ficatului şi sunt buni pentru inimă. Testele făcute ne arată că trei pahare de suc de struguri negri au efecte miraculoase asupra împiedicării formării de cheaguri în artere.

Goji

Este  numit fructul longevităţii; este extrem de bogat în vitamine şi minerale. Este creat de natură pentru a menţine şi a întări sistemul imunitar, pentru a creşte nivelul de energie al organismului, ajută la menţinerea sănătăţii şi prevenirea bolilor. Este un bun remediu pentru ficat, rinichi, ochi; îmbunătăţesc circulaţia sângelui, întăresc muşchii şi oasele.

Mădălina M.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.