Francis Ford Coppola: Viitorul cinematografiei este pe internet

0
142

Francis Ford CoppolaRegizorul american Francis Ford Coppola a anticipat vineri, la New Delhi, că viitorul cinematografiei este pe internet și nu în sălile de cinema, ținând cont de noile obiceiuri ale publicului.

Potrivit agenției EEE, preluată de Agerpres, aflat în India pentru un eveniment organizat de ziarul Hindustan Times, Francis F. Coppola a subliniat că „cinematografia este înainte de toate o fuziune a tehnologiei cu o formă de artă. Când tehnologia se schimbă, se schimbă și arta”.

Cineastul american a declarat că, într-un viitor apropiat, „nu se va mai face distincție între cinema și televiziune. Azi, sălile de cinema sunt electronice, fără să mai existe role de film. În curând, filmele vor fi transmise prin satelit”. „Nu vor mai exista Paramount sau Metro Goldwyn Mayer, ci Netflix (compania americană de difuzare a filmelor pe internet) sau Facebook”, a spus el profetic.

Câștigătorul a șase premii Oscar, dintre care cinci pentru seria de filme „Nașul”, a mărturisit că apreciază mult producțiile artistice de la Bollywood, întrucât au o importantă componentă muzicală, iar el de trage dintr-o familie de muzicieni.

Ana Grama 

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.