Filmele nominalizate la Oscar 2020

0
71

Filmele nominalizate la Oscar 2020

Nominalizările pentru cea de-a 92-a ediție a galei premiilor Academiei de film americane, care va avea loc pe 9 februarie, au fost anunțate luni, de actorii Issa Rae și John Cho.

Ediția de anul acesta a galei Oscar va avea loc fără o gazdă oficială, iar momentele din timpul ceremoniei vor fi prezentate de mai multe vedete, fiind pentru al doilea an consecutiv când se întâmplă acest lucru, potrivit televiziunii ABC, care difuzează live evenimentul.

Nominalizările pentru cea de-a 92-a ediție a galei premiilor Academiei de film americane, care va avea loc pe 9 februarie, au fost anunțate luni, de actorii Issa Rae și John Cho. Ediția de anul acesta a galei Oscar va avea loc fără o gazdă oficială, iar momentele din timpul ceremoniei vor fi prezentate de mai multe vedete, fiind pentru al doilea an consecutiv când se întâmplă acest lucru, potrivit televiziunii ABC, care difuzează live evenimentul. Marele câștigător al ediției de anul trecut a premiilor Oscar a fost lungmetrajul “Green Book”, de Peter Farrelly, desemnat cel mai bun film.Marele câștigător al ediției de anul trecut a premiilor Oscar a fost lungmetrajul “Green Book”, de Peter Farrelly, desemnat cel mai bun film.

Vezi lista completa AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.