Filme de top, în Parcul Tineretului din Capitală

0
402

76182_1Până pe 18 august, în fiecare seară de marți până duminică, începând cu ora 21:30, în Parcul Tineretului din București vor avea loc proiecții de film în aer liber, în cadrul Caravanei Metropolis.

Filmele alese de Asociația Culturală Metropolis sunt atât producții internaționale, cât și românești, premiate la festivaluri internaționale de film și își propun să împace toate gusturile, atât pe ale cinefililor, cât și pe ale amatorilor de distracție și relaxare într-un spațiu deschis.

După o săptămână în care prin spațiul amenajat în parcul Tineretului au trecut peste 6500 de spectatori, în aceste zile puteți vedea alte câteva filme de top, iar intrarea este liberă.

În această seară „Superstar” de la ora 21:30. Prezentat în avanpremieră în România, filmul a făcut parte din competiția Festivalului Internațional de Film de la Veneția. 

„Născut a doua oară (Twice Born)” va putea fi vizionat mâine seară. În regia lui Sergio Castellitto, prezentat în avanpremieră în România, filmul a fost selecţionat la Toronto și este o frumoasă poveste de dragoste ce îi are ca protagoniști pe Penelope Cruz și pe Emile Hirsch.

„Vânătoarea (The Hunt)”, este filmul serii de sâmbătă. Câștigătorul Oscarului European pentru Cel mai bun scenariu este lungmetrajul care i-a adus lui Mads Mikkelsen un premiu la Cannes pentru Cel mai bun actor.

„O afacere regală (A Royal Affair)”, duminică, 4 august, tot de la ora 21:30. Nominalizat la Oscar şi Globul de Aur, premiat cu Oscarul European şi cu Premiul Cesar, filmul lui Nikolaj Arcel este povestea adevărată a unui om obişnuit care câştigă inima reginei şi porneşte o revoluţie.

Sursa: Asociația Culturală Metropolis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.