Aproape 10.000 de oameni au cântat colinde pentru o fetiță de opt ani bolnavă de leucemie | VIDEO

0
125

Delaney - CraciunAproape 10.000 de oameni din Statele Unite au cântat colinde pentru o fetiță de opt ani bolnavă de leucemie. Aceasta a fost una dinte ultimele dorințe ale micuței, scrie Huffington Post.

Delaney Brown a fost diagnosticată în luna mai cu o formă severă de leucemie, iar pe 17 decembrie medicii le-au spus rudelor micuței că aceasta mai are doar câteva săptămâni de trăit.

Fetița și-a dorit să asculte colinde de Crăciun și să o cunoască pe Taylor Swift. Din acest motiv familia ei a lansat un apel pe pagina de Facebook a micuței; aceasta are peste 94.000 de urmăritori. Pe 20 decembrie, când a împlinit 8 ani, fetiţa a avut o întâlnire cu Taylor Swift, prin intermediul unui apel video.

Iar a doua zi, mii de oameni au venit la locuinţa lui Delaney; acestia s-au adunat pentru a-i îndeplini cea de-a doua dorinţă, colindele de Crăciun.

Evenimentul „Un colind pentru Laney” a avut loc la casa familiei, iar aproape 10.000 de oameni au cântat colinde timp de o oră.

„Mulţi oameni nu o cunosc, însă prin intermediul reţelelor sociale au putut să îi îndeplinească dorinţa. Din nefericire, acesta ar putea fi ultimul Crăciun pentru ea; toată lumea a vrut să fie special”, a declarat unul dintre colindători.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.