Biletele individuale pentru Festivalul Enescu, puse în vânzare în 16 februarie

0
130
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Festivalul EnescuBiletele individuale pentru Festivalul Enescu (30 august -20 septembrie) vor fi puse în vânzare, luni, 16 februarie, de la ora 10.00, pe site-ul www.eventim.ro, anunță Biroul de presă al Festivalului, într-un comunicat.

Prețurile biletelor variază de la 40 la 160 de lei, astfel: Seria Mari Orchestre (Sala Mare a Palatului): Categ. I—  160 lei; Categ. A II-a — 130 lei; Categ. A III-a— 100 lei; Categ. A IV-a — 70 lei; Seria Recitaluri și Concerte Camerale (Ateneul Român): Categ. I — 160 lei; Categ. A II-a — 130 lei; Seria “By Midnight” (Ateneul Român):Categ. I—160 lei; Categ. A II-a — 130 lei; Seria Concertele de Dimineață (Ateneul Român, Sala Mică a Palatului): Categ. I — 50 lei; Categ. A II-a — 40 lei.

“În premieră, Eventim introduce un nou sistem de printare al biletelor — [email protected] — care permite cumpărătorilor printarea biletelor acasă. Astfel, livrarea biletelor se face electronic, în format pdf. Opțiunea [email protected] va fi disponibilă pentru selectare pe site-ul Eventim în câmpul ‘Metode de livrare”, iar plata se face prin card. În afară de [email protected], vor fi disponibile și metodele de livrare deja cunoscute, prin curier și prin ridicare de la sediile Eventim, iar ca metode de plată: plată prin card, transfer bancar și plată prin numerar la sediile Eventim”, se arată în comunicat.

O altă noutate realizată de Eventim este crearea unei camere de așteptare virtuală.

Astfel, în cazul în care, datorită cererii foarte mari de bilete, se ating anumite limite de trafic pe site-ul www.eventim.ro, această cameră virtuală va intra în funcțiune și utilizatorii vor fi rugați să aștepte până când vor putea accesa paginile de cumpărare a biletelor. Camera de așteptare virtuală funcționează ca o coadă virtuală, utilizatorii putând intra pe site în ordinea în care l-au accesat.

Pentru a crea cât mai multe șanse de cumpărare în mod echilibrat pentru toți cumpărătorii, Eventim permite achiziționarea a maxim 8 bilete la același concert/ per cumpărător.

Vor fi puse în vânzare aproximativ 350 bilete pentru concertul “Festivalul Enescu” de la Ateneul Român, din seriile Camerale și By Midnight, și 1.600 bilete per concert pentru cele din seria Mari Orchestre de la Sala Palatului.

Pe site-ul Festivalului, publicul va avea la dispoziție și un ghid al utilizatorului cu recomandări — 10 pași ca să îți cumperi bilete la Festivalul Enescu.

Ediția 2015 a Festivalului Internațional George Enescu va avea loc între 30 august și 20 septembrie, la Sala Palatului și Ateneul Român din București, și va găzdui timp de 22 de zile 58 de concerte în săli, precum și multe alte evenimente în aer liber, în cadrul “Pieței Festivalului”, care se va desfășura între 3 și 20 septembrie, și a “Bucureștiului Creativ”.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here