Festival național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş”

0
169

Consiliul Elevilor al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti şi Trupa de teatru AS, în parteneriat cu Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra”, au deosebita plăcere să vă invite la cea de-a VII a ediție a Festivalului național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş”, un concurs de teatru şi muzică dedicat liceenilor, în memoria lui Florian Pittiş.

Festival național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş”Înscrierile la festival se fac până la data de 7 aprilie.

Festivalul național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş” se va desfăşura în luna mai 2014 la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” din Bucureşti.

Festivalul este organizat în două secțiuni şi are o durată de 3 zile:

Secțiunea I  – muzică;

Secțiunea a II-a.  – teatru;

Gala şi festivitatea de premiere.

Înscrierile la acest festival se fac pe baza următoarelor documente:

1. O înregistrare Avi/ Dvd (secțiunea teatru / muzică ),  Audio (secţiunea  muzică);

2. Un C.V al trupei , care trebuie să conțină: lista cu distribuția în ordinea intrării în scenă / membrii trupei, (elevi şi coordonatori); Scurt istoric al trupei (participări la concursuri, rezultate obținute etc.); date de contact.

3. Copii xerox după prima pagină a carnetului de elev vizat pe anul şcolar 2013-2014 pentru fiecare elev participant la festival.

Aceste documente se depun / se trimit prin poştă la secretariatul Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” ( Bulevardul Regina Elisabeta nr.48 , sector 5), până pe data de 7 aprilie 2014. Materialele trimise vor fi analizate de către o comisie de specialitate, care va selecta trupele ce îşi vor prezenta prestația în cadrul Festivalului național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş”.

Trupa câştigătoare a Marelui Trofeu la secţiunea teatru îşi va juca spectacolul pe scena Teatrului Excelsior din Bucureşti! Pentru consultarea regulamentului, cât şi a altor detalii accesați site-ul www.trupaas.ro.

Sursa: romaniapozitia.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.